logo

Linkedin

Contact

paulaPaula Jansen - Beukers
Grote Hout 3
9408 DK Assen
Tel: 06-44096986
info'at'correctit.nl

 

CRKBO Docent

CRKBO - Geregistreerd

 

 

CV

Bekijkt u mijn cv, hierin vindt u uitgebreide informatie over mijn achtergrond en huidige werkzaamheden.

 

Projectleider/-uitvoerder Onderwijs

 

Ik heb ruime ervaring in het werken met projecten als projectmanager, procesbegeleider en kwaliteitsmanager. Ik ben zeer goed in staat werk te plannen en te organiseren. Ik heb goede communicatieve vaardigheden. De laatste jaren heb ik me bedreven in het werken op afstand, samenwerken met mensen verspreid over het land of zelfs de wereld. Communicatie verloopt dan voornamelijk via e-mail maar ook telefoon en chat, ik kan prima overweg met de verschillende communicatiemethoden.

 

In onderwijsprojecten begeleid ik auteurs en docenten bij het ontwikkelen van de digitale lesmaterialen. Ik verzorg instructie, stel richtlijnen op, help de auteur zijn idee├źn vorm te geven, geef tips en adviezen over hoe het materiaal in de elektronische leeromgeving terecht zal komen, en adviseer in het gebruik van media. Ik stel planningen op en begeleid het proces opdat de onderwijsproducten op tijd geleverd worden.

 

Bent u op zoek naar iemand die u kan helpen uw project tot een succes te maken? Heeft u een project waarbij mensen op verschillende locaties met elkaar moeten werken? Ik kan voor u het proces in goede banen leiden. Het 'Nieuwe werken' past helemaal bij mij.

 

Opdrachtgevers