logo

Linkedin

Contact

paulaPaula Jansen - Beukers
Grote Hout 3
9408 DK Assen
Tel: 06-44096986
info'at'correctit.nl

 

CRKBO Docent

CRKBO - Geregistreerd

 

 

CV

Ontwikkelaar lesmateriaal

 

Ik combineer een lerarenopleiding wiskunde met informatica specialisatie en een universitaire opleiding wiskunde met een ruime praktijkervaring in de ICT.

 

Leerstof

Binnen de gegeven randvoorwaarden kan ik de leerstof voor uw cursus of opleiding vernieuwen of samenstellen. Ik pas daarbij de gewenste didactiek toe, bijvoorbeeld competentiegericht onderwijs of blended learning.

 

Uitgaande van bestaand lesmateriaal (boeken) is het voor afstandsonderwijs of zelfstudie wenselijk dat de student een handreiking heeft waarmee deze de leerstof kan doornemen. Hierbij wordt het materiaal verdeeld over een nominaal aantal lessen. Ik vul de stof waar nodig aan met theorie en oefenstof en antwoorden. Ik voorzie de student van tips en praktijkvoorbeelden om de stof te laten leven.

 

Praktijkopdracht of casus

Ik heb praktijkervaring in verschillende rollen en sectoren. Mijn ervaring ligt vooral in de telecomsector op het gebied van customer relations management (CRM) maar ook billing. Ik heb met veel verschillende applicaties en programmeertalen gewerkt in verschillende omgevingen. Ik ben werkzaam geweest als projectmanager, kwaliteitsmanager, informatieanalist, ontwerper, ontwikkelaar, en (functioneel en technisch) beheerder.

 

Deze ervaring stelt mij in staat aansprekende opdrachten te bedenken om in een praktijkomgeving ten uitvoer te brengen. Als er geen praktijkomgeving is, verwerk ik mijn eigen praktijkervaring in een theoretische case waarop de student zijn kennis en vaardigheden kan loslaten.

 

Beoordelaar of schaduwauteur

Ik help u graag uw materiaal naar een hoger kwaliteitsniveau te brengen. Door mijn ruime ervaring, kennis, onderwijskundige achtergrond en mijn goede communicatieve vaardigheden, ben ik uitstekend in staat feedback te geven op het werk van een collega. Ik geef verbeterpunten aan en doe suggesties, ik kijk of de inhoud correct en volledig is, of het passend is voor de doelgroep, en of de doelstellingen en competenties bereikt worden.

 

Opdrachtgevers