logo

Linkedin

Contact

paulaPaula Jansen - Beukers
Grote Hout 3
9408 DK Assen
Tel: 06-44096986
info'at'correctit.nl

 

CRKBO Docent

CRKBO - Geregistreerd

 

 

CV

Docent

 

Ik heb jarenlange ervaring als docent afstandsonderwijs. In afstandsonderwijs is het van het grootste belang dat het lesmateriaal voor zich spreekt en feedback op huiswerk moet voldoende uitgebreid zijn opdat de student of cursist ervan leert en er zelfstandig mee verder kan. Ik kan uitstekend communiceren en weet de student in mijn feedback te motiveren om een opdracht te verbeteren, opnieuw of anders aan te pakken. Ik geef niet alleen aan wat er 'mis' is maar benadruk de positieve punten en geef complimenten. Dit houdt de student gemotiveerd.

 

Vakgebied

Mijn werkveld bevindt zich in de informatie- en communicatietechnologie (ICT) en wiskunde. Een meer gedetailleerd overzicht vindt u onder het menu 'Vak en opleiding'.

 

Kwalificatie

Ik ben als docent geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Ik combineer een ruime praktijkervaring in de ICT met een lerarenopleiding wiskunde met informatica specialisatie en een universitaire opleiding wiskunde. Daarmee ben ik uitstekend in staat en ook geschikt deze werkzaamheden uit te voeren. Ik houd mijn didactische en vakkennis op pijl door het bijwonen van bijeenkomsten met collega's, het volgen van online cursussen en het lezen van literatuur.

 

Opdrachtgevers

  • LOI
  • LOI Hogeschool
    Bedrijfskundige informatica
    Informatica (software engineering)
    Technische informatica
  • NHA